Els grans dubtes!

Com Comprar

a) Feu clic a qualsevol dels nostres productes i s’obrirà la fitxa del producte.

b) Esculliu el color, talla (si s’escau) i quantitat que desitjeu.

c) Feu clic a “afegir a la cistella” i apareixerà la vostra tria a la cistella de compra automàticament. La cistella de compra és el resum de la comanda que esteu fent i on hi podreu veure els articles que heu seleccionat i els detalls de la compra. Des d’aquesta pantalla també podeu eliminar algun dels productes o bé modificar-ne la quantitat.

d) Quan hagueu acabat d’escollir els productes i estigueu a la cistella de compra, veureu a sota Anar a Caixa, on haureu de completar les dades demanades (adreça d’enviament, etc.) i crear el vostre compte.

e) Per acabar, veureu una pantalla de confirmació de l’enviament. Podeu imprimir aquesta pantalla, tot i que us enviarem una confirmació per e-mail i en pocs dies rebreu el paquet a casa.

Guia de Mides

Si no està segur de quina talla agafar de qualsevol producte, li donem una guia de mides a la finestreta on escull la talla que li pot ajudar a assegurar la seva compra.

Compra segura

Li garantim la seguretat i confidencialitat de totes les seves dades facilitades.
Recordi que per poder realitzar una companda, no és necessari registrar-se, al final donem l’opció de fer-ho. En cas de registrar-se les seves dades passaran a formar part del fitxer de Faves Comptades.
Li oferim dos sistemes de pagament segur perquè pugui escollir el que més li convingui:

Targeta de crèdit o dèbit a través de Stripe

El nostre sistema de pagament electrònic amb tarjeta de crèdit o dèbit està adscrit a la passarel·la de pagament segura de comerç electrònic de Stripe. El sistema d’encriptació SSL (Secure Sockets Layer) confereix total seguretat de transició de les dades a través de la xarxa.

– Transferència bancària

Si tria aquest sistema de pagament, hauria de posar-se en contacte amb suport@favescomptades.cat indicant els productes desitjats. S’enviarà un correu amb les dades necessàries per a fer la transferència bancària.
Com a concepte de la transferència haurà d’introduir el seu nom i cognoms, d’aquesta manera la transferència anirà associada a la comanda. Haurà d’enviar a suport@favescomptades.cat el comprovant de que ha fet la transferència.
Els productes comprats es reservaran a l’instant durant 5 dies, però la comanda no s’enviarà fins desprès de rebre la transferència. Les despeses de tramitació de la transferència bancària aniran a càrrec del client.

Despeses d'enviament

Despeses d’enviament
Actualment es poden fer comandes des dels següents països: Espanya. Per comprar des d’altres països contacteu a comandes@favescomptades.cat

El cost per comanda serà de 4,00€ pel territori de Catalunya, 4,50€ per la resta de Península i 8,90€ per les Illes Balears. Per uns altres destins, es detallarà cada cas en concret.

Abans de finalitzar la comanda podrà veure exactament quant costa l’enviament i, per tant, quan es gastarà amb la seva comanda. A Catalunya partir d’una compra de 50€ (independentment de la quantitat de productes) l’enviament serà gratuït.
A la resta de Península i Balears, a partir d’una compra de 90€ (independentment de la quantitat de productes) l’enviament serà gratuït.

Lliurament

El lliurament es fa per mitjà de transportista. En cas de no trobar ningú al lloc de destí, se li deixarà un comunicat, per posar-se en contacte i per acordar un nou dia i hora de lliurament.

Els enviaments seran lliurats entre aproximadament 3 i 7 dies per Catalunya i resta de Península. Per a altres destinacions, variarà el temps d’entrega depenent del destí que es detallarà degudament (no es compta el cap de setmana, ni festius).

Termes Generals Canvis i Devolucions

Termes generals sobre productes

-Es poden canviar o retornar tots els productes de Faves Comptades dins el termini de 24 hores següents de la recepció d’una comanda, havent prèviament comunicat la devolució al correu electrònic hola.favescomptades.cat.

-Els productes s’han de retornar en perfecte estat, així doncs no s’acceptarà cap producte que contingui senyals d’haver estat utilitzat.

-Els productes s’han d’enviar a ser possible amb l’embalatge original en conseqüència amb un altre que també garanteixi la seguretat dels productes.

Termes generals sobre despeses

-Les despeses d’enviament fins a les nostres instal·lacions les haurà de fer efectives el client interessat i si el cas específic ho permet, s’abonaran al client. No s’acceptarà cap paquet que arribi a contra-reemborsament.

-Els diners referents a una devolució seran retornats pel mètode de pagament utilitzat.

-Un cop comprovat que tot sigui correcte, es retornarà l’import referent als productes retornats o al de la comanda retornada. Com es preveu a la llei, queda exclòs l’import referent a les despeses d’enviament perquè es tracta d’un servei subcontractat.

-El termini de devolució de l’import serà tan breu com sigui possible, posteriorment a la rebuda dels productes i no sobrepassarà mai els 30 dies.

-La devolució de qualsevol mercaderia exigirà l’acord d’ambdues parts. Faves Comptades es reserva el dret d’exigir una indemnització per a compensar els possibles mals soferts per les mercaderies, així com per a recuperar les despeses directes ocasionades per la devolució.

Canvi de productes sol·licitat pel client

-Es faran els canvis que s’hagin sol·licitat i, si s’escau, es retornarà o es cobrarà la diferència que hi hagi de preu. Les despeses d’enviament del canvi del client a Faves Comptades anirà a càrrec del client.

-Realitzat el canvi, les despeses d’enviament referents a l’últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Faves Comptades.

Anul·lació d'una comanda en curs

-Es pot anul·lar una comanda en curs sempre i quan no s’hagi efectuat l’enviament. En aquest cas el tractament serà com el d’una devolució.

-Per anul·lar una comanda en curs, s’haurà d’enviar un correu electrònic a suport@favescomptades.cat.

-En cas d’haver pagat la comanda, els diners seran retornats en la seva totalitat en el termini més breu possible.

Canvi de productes per error de Faves Comptades

O per danys en el producte

Faves Comptades acceptarà la devolució de la mercaderia quan per causes imputables a ella, el producte sol·licitat no es correspongués amb el sol·licitat pel client o si la mercaderia no li fos proporcionada en el termini que prèviament hagués indicat Faves Comptades.

-Retornarem l’import de la mercaderia quan per causes no imputables (ja siguin directes o indirectes) a ella, es veiés impossibilitat de servir-lo.

-Es canviaran tots els productes que continguin errors de fabricació, defectes o que hagin patit danys durant el transport. Referent a això Faves Comptades estarà al disposat en la Llei de Productes Defectuosos, procedint a substituir immediatament el producte per un altre amb idèntiques condicions i prestacions.

-No es canviarà en cap cas un producte que hagi patit danys per un mal ús per part del client.

-Un cop comprovat que tot sigui correcte, s’abonarà l’import referent a les despeses d’enviament del trajecte client/botiga.

-Les despeses d’enviament referents a l’últim trajecte botiga/client, aniran a càrrec de Faves Comptades. Enviï’ns el paquet de la devolució (molt important: amb les modificacions que desitja) a Baixada de les Espenyes nº6, 08301 – Mataró, Barcelona.

Per motius obvis, no s’acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d’haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte o manipulació.
No acceptem cap paquet que porti import a pagar per l’enviament (reemborsament). Cal que el client pagui l’enviament i després, si s’escau, li retornarem l’import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

FER-NE CINC
CÈNTIMS