Estrenem pàgina web!

Volíem fer-li un canvi al nou any i finalment l’hem feta grossa amb un gir de 90 graus.

I és que en aquesta vida tot es resumeix en renovar-te o morir, i aquí estem, amb quatre anys més d’experiència però amb la mateixa il·lusió per seguir endavant amb l’aventura.

Un instagram que va començar com un joc i ha acabat sent un projecte, el projecte que ens mou cada dia. Ningú ens va dir que això seria fàcil, el que sí que sabem és que valdrà la pena per molts motius, perquè aprenem, gaudim, compartim moments i malgrat que sovint ens toca patir, sempre trobem un motiu per seguir creient i si cal, per aixecar-nos i tornar a començar.

Patim, sí. Sona malament però és la veritat, tenir un negoci propi no és una cosa fàcil, segur que molts de vosaltres sabeu del que parlem, de primera mà, i ens podeu entendre.

Si us perdeu per la nova pàgina web, hi podreu trobar tota mena de productes d’ús quotidià per regalar o per un mateix, segur que trobeu aquell que us fa pensar en alguna persona en concret o que us encaixa a vosaltres mateixos com anell al dit.

Com podeu veure també hi tenim un blog, en aquest hi trobareu diferents apartats, dinàmics i diversos: des d’un plat típic català a un bon concert o uns descarregables, per fer el fons del vostre ordinador una mica més divertit.

A més a més també serà una eina d’estudi per aquells alumnes que estan aprenent la llengua, explicarem dites i expressions típiques catalanes i serà una manera diferent i divertida d’aprendre.

Bé, després d’aquesta petita introducció estem aquí per donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web de Faves Comptades, feta amb molta dedicació i estima.

Esperem trobar-vos sovint per aquí i seguir sumant Faves a la família!