Estoig “L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”

No podem estar més d’acord amb aquesta frase de Nelson Mandela, doncs no tenim millor eina per canviar el món que l’educació. Eduquem des del respecte i des de l’amor, cuidem el futur. Lluitem per una educació transversal i integradora.

11,95 IVA Inclòs

En estoc

M'agrada Afegint a la llista Afegit a la llista
SKUESG201 Categories,
Tancar
Descripció

La col·lecció de tasses en català de Faves Comptades et faràn obrir els ulls com taronjes! Estem segurs que trobaràs el teu model preferit i l’excusa perfecta per fer un bon regal. Alguna de les nostres tasses encaixarà amb tu o amb la persona a qui va dirigida. Entra al nostre Instagram i agafa idees de com combinar-les amb altres productes.

Que millor que el cafè de bon matí amb una de les nostres tasses en català. COmençar el dia amb el missatge que t’agrada o et motiva farà que el dia sigui perfecte.

Informació

Aquest estoig multiús, sense manxa, 100% de cotó raspallat de 400 g, és pla i rectangular, amb un tancament de cremallera. És còmode i pràctic, perfecte per portar petits objectes de tota mena.

Totes les nostres tasses estan dissenyades i produïdes ocalment. Apostem per un producte de proximitat.

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió. Ens projectem tal com som, explicar què fem i com ho fem. En conseqüència estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu. De manera que ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.