Nosaltres

Bon dia tot el dia. Esteu preparats per saber qui som i què fem? Doncs anem-hi de cara, només caldrà llegir aquestes quatre ratlles amb atenció i serà bufar i fer ampolles, però avisem, d’on no n’hi ha no en raja.

Faves comptades alça el teló amb la intenció de fer arribar les frases fetes i els refranys de la nostra estimada llengua d’una manera diferent, barrejant les dites de l’àvia amb uns dissenys i uns productes que de ben segur que et faran obrir els ulls com taronges i no et deixaran indiferent.

Hem començat de cap i nou diverses vegades, ens hem reinventat i hem apostat per aquest projecte amb totes les nostres forces, qui no arrisca no pisca i nosaltres, només tirem la tovallola si és a la platja. Sense voler ser exemple de res, apostem per la llengua i la cultura com a bases d’una societat rica i plena i tot i que a vegades tenim el cap ple de pardals, intentem no pixar fora de test i guanyar-nos les garrofes amb aquest somni que de mica en mica s’ha anat convertint en projecte personal i col·lectiu.

Tot està per fer i tot és possible. Si encara no ens segueixes, estarem molt contents si visites les nostres xarxes: com més serem, més riurem.

Amb el compromís amb la llengua, la cultura i les tradicions del país per bandera, intentem potenciar tot allò que té un origen 100% català. Creiem que és important fer divulgació activa de les frases fetes i refranys de la nostra llengua i potenciem el compromís amb el petit comerç, apostant per la venda local en comerços i botigues de petit i mitjà format. Qualsevol establiment que comparteixi els nostres valors, té la capacitat d’oferir els nostres productes, tots podem i som Faves!

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió, ens volem projectar tal com som, explicar què fem i com ho fem. Estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu, motiu pel qual ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.

Per acabar, som autèntics avaladors de la proximitat amb el client, apostem per processos participatius, ens agrada fer créixer aquest projecte conjuntament. Totes sumem.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for favescomptades is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

A LA
VALENTA