Nosaltres

Bon dia tot el dia. Esteu preparats per saber qui som i què fem? Doncs anem-hi de cara, només caldrà llegir aquestes quatre ratlles amb atenció i serà bufar i fer ampolles, però avisem, d’on no n’hi ha no en raja.

Faves comptades alça el teló amb la intenció de fer arribar les frases fetes i els refranys de la nostra estimada llengua d’una manera diferent, barrejant les dites de l’àvia amb uns dissenys i uns productes que de ben segur que et faran obrir els ulls com taronges i no et deixaran indiferent.

Hem començat de cap i nou diverses vegades, ens hem reinventat i hem apostat per aquest projecte amb totes les nostres forces, qui no arrisca no pisca i nosaltres, només tirem la tovallola si és a la platja. Sense voler ser exemple de res, apostem per la llengua i la cultura com a bases d’una societat rica i plena i tot i que a vegades tenim el cap ple de pardals, intentem no pixar fora de test i guanyar-nos les garrofes amb aquest somni que de mica en mica s’ha anat convertint en projecte personal i col·lectiu.

Tot està per fer i tot és possible. Si encara no ens segueixes, estarem molt contents si visites les nostres xarxes: com més serem, més riurem.

Amb el compromís amb la llengua, la cultura i les tradicions del país per bandera, intentem potenciar tot allò que té un origen 100% català. Creiem que és important fer divulgació activa de les frases fetes i refranys de la nostra llengua i potenciem el compromís amb el petit comerç, apostant per la venda local en comerços i botigues de petit i mitjà format. Qualsevol establiment que comparteixi els nostres valors, té la capacitat d’oferir els nostres productes, tots podem i som Faves!

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió, ens volem projectar tal com som, explicar què fem i com ho fem. Estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu, motiu pel qual ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.

Per acabar, som autèntics avaladors de la proximitat amb el client, apostem per processos participatius, ens agrada fer créixer aquest projecte conjuntament. Totes sumem.

A LA
VALENTA