ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 35€
Tancar

Nosaltres

Faves Comptades, alça el teló amb la intenció de fer arribar les frases fetes i els refranys de la nostra estimada llengua, d’una manera diferent, barrejant les dites de l’àvia, amb uns dissenys i uns productes que de ben segur et faran obrir els ulls com taronges i no et deixaran indiferent.

Hem començat de cap i de nou diverses vegades, ens hem reinventat i hem apostat per aquest projecte amb totes les nostres forces. Qui no arrisca no pisca i nosaltres, només tirem la tovallola si és a la platja. Sense voler ser exemple de res, apostem per la llengua i la cultura com a bases d’una societat crítica, transversal i inclusiva. 

Com a projecte, pensem que hem de defensar aquells valors que ens representen i que considerem innegociables. És per això, que treballem dia rere dia per fer de Faves Comptades un espai cada vegada més sostenible, sensible a les injustícies socials, feminista i amb la llibertat d’expressió per bandera.

No entenem Faves sense el petit comerç. Som autèntics avaladors del model econòmic i social que representen les petites i mitjanes botigues dels nostres pobles, dels nostres barris. Ara més que mai, pensem que una compra sostenible i de proximitat és un exercici de responsabilitat i coherència. És per això, que venem els nostres productes a diferents botigues del territori, sempre que aquestes encaixin amb els valors de Faves Comptades. 

A més a més, treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió, ens volem projectar tal com som, explicar què fem i com ho fem. Estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu, motiu pel qual, ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.

Per acabar, som autèntics avaladors de la proximitat amb el client, apostem per processos participatius, ens agrada fer créixer aquest projecte conjuntament. Totes sumem.

[instagram-feed]

Hem tingut l'oportunitat de treballar

Tancar
Iniciar sessió
Tancar
Cistella (0)

No hi ha productes a la cistella. No hi ha productes a la cistella.