Tassa “No tinc una flor al cul”

Et molesta que et diguin que tot et passa per tenir la sort de cara? Estàs cansat o cansada de sentir sempre la mateixa cançó? Estem segurs que les teves ganes i el teu esforç són la clau de l’èxit. No t’ho pensis més, aquesta tassa t’encaixa com anell al dit.

12,95 IVA Inclòs

M'agrada Afegint a la llista Afegit a la llista
SKUTAS208 Categories,
Tancar
Descripció

La col·lecció de tasses en català de Faves Comptades et faràn obrir els ulls com taronjes! Estem segurs que trobaràs el teu model preferit i l’excusa perfecta per fer un bon regal. Alguna de les nostres tasses encaixarà amb tu o amb la persona a qui va dirigida. Entra al nostre Instagram i agafa idees de com combinar-les amb altres productes.

Que millor que el cafè de bon matí amb una de les nostres tasses en català. COmençar el dia amb el missatge que t’agrada o et motiva farà que el dia sigui perfecte.

Informació

Capacitat: 300ml
Apte per microones i rentaplats

Totes les nostres tasses estan dissenyades i produïdes ocalment. Apostem per un producte de proximitat.

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió. Ens projectem tal com som, explicar què fem i com ho fem. En conseqüència estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu. De manera que ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.