Pòster “Tot és possible”

Com molt bé deia Miquel Martí i Pol, tot està per fer i tot és possible! Ets de la terra 100% i t’agrada sentir aquesta frase, de fet ets de les persones que lluita cada dia perquè aquest món vagi una mica millor!

12,9523,95 IVA Inclòs

M'agrada Afegint a la llista Afegit a la llista
SKUPOS204 Categories,
Tancar
Descripció

La col·lecció de pòster en català pretén apropar les dites de l’àvia als espais més visibles de casa. En tenim per a tothom així que fes una ullada a tots els nostres models de pòsters en català. De ben segur trobaràs un que encaixa amb tu, amb la teva oficina o amb les parets de la persona a qui va dirigit.

Un bon regal per algú que acaba d’independitzar-se. Que millor que rebre amb un bon missatge a les persones que vinguin a casa teva. Despertar-te cada matí amb una frase motivadora. Qualsevol excusa és bona per penjar-te un dels nostres pòsters en català a l’espai que més t’agradi.

Tots els nostres pòsters estan impresos amb el paper Splendorgel Extra White de Fedrigoni amb un gramatge de 300g. Paper sense recobrir de primera qualitat amb una superfície llisa i vellutada, de color blanc extra i certificats FSC.

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió. Ens projectem tal com som, explicar què fem i com ho fem. En conseqüència estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu, motiu pel qual ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.

Tancar
Informació addicional
Mida

DIN A4, DIN A3, DIN A2

Color del pòster

Clar, Fosc