Llibreta “Tinc idees de bomber”

Quantes vegades t’han dit aquesta frase? Doncs sí, de ben segur que ets una persona atrevida, amb ganes d’assolir objectius i que sempre té noves iniciatives per aconseguir el que vol. Aquí tens l’eina perfecta per poder estructurar totes aquelles idees que et passin pel cap. Busca el teu moment, inspira’t, deixa’t portar i segur que el resultat serà millor del que esperaves. Quina és la teva primera idea de bomber?

9,95 IVA Inclòs

Data estimada de lliurament: 22. juny - 27. juny
M'agrada Afegint a la llista Afegit a la llista
SKULLI208 Categories,
Tancar
Descripció

Les llibretes en català de Faves Comptades són pràctiques, boniques i amb un toc d’humor i positivisme. El més important és que no en trobaràs unes d’iguals. Així doncs busca la que més t’agradi i escriu tot el que vulguis! Doneu una ullada a tots els nostres models!

Mides i material

Mida: DIN A5
Nº Fulls: 90 amb certificat fsc
Gruix del full: 90g
Gruix portada: 170g
Impressió: Digital

Totes les nostres llibretes en català estan dissenyades i produïdes localment. Apostem per un producte de proximitat.

A més a més treballem en pro de l’ètica i la transparència en la gestió. Ens projectem tal com som, explicar què fem i com ho fem. En conseqüència estem compromesos amb les diferents realitats socials del país i pensem que sumar sempre és positiu. De manera que ens involucrem en projectes on es treballa en pro de minories socials o es realitzen projectes solidaris.